Thursday, December 31, 2009

Selamat Hari Lahir Anak Ummi... yg ke 4









Setiap birthday yg disambut oleh setiap insan jarang ada hadiah utk insan yg melahirkan tp untuk insan yang dilahirkan je... Itulah yang kita selalu amalkan. Tp aku ingat 2010 ni nak tukar skit amalan tu. Ehehhehee.. Tp nak bg apa kat my Mom. Nanti la pikir2 kan.

27 Dec 2009 anak ummi yg laki ni dah 4 thn. 1 Jan 2010 anak ummi ni dah 5 thn... ermmm sekolah kena ikut thn tak leh ikut bln. Nak wat camana kan. Klu dulu time nak kuar dr perut boleh hold 5 hari lg ok la... Bangun dari tidur aku terus wish happy birthday.. Dia terus tanya present. Present yg diminta tak de la apa sgt cuma jam ben10. Dah lama pun abah beli... Aku plak beli kan dia education learning aktiviti, COSWAY punya. Cukup la yg tu. Nak beli mahal2 pun masih belum pandai menghargai barang lg. ehehe

Hari tu agak busy ngan kenduri maklum la cuti sekolah. Balik dr kenduri dlm pukul 3 lebih baru lah aktiviti celebration di buat. Tp simple je. Goreng bihun n kek n makanan ringan je. Anak2 buah je yg dijemput.Letih la.. adik yg tak mengerti apa2 lg mengacau.

Apapun semoga anak ummi ni jd anak yg SOLEH dan pandai....

2 comments:

tulip comel said...

Happy Birthday...Alif Naufal semoga pjg umur,murah rezeki dan menjadi ank yg soleh -Amin-

ina hamid said...

Thanks auntie su