Tuesday, December 29, 2009

Mari Berniaga....

Ini bukan promosi tetapi sekadar koleksi peribadi....
..........................
......................
.................

Aku sekadar mengisi masa terluang
Kebelakangan ni aku teringin bernisnes. Tapi nak bisnes apa yg perlu modal kecik.. Last2 masa raya haji baru ni dapat idea setelah memakan 'keropok popia gulung bersira', MIL yg buat... bwk blk Perak pun diaorg suka mkn. So, dari situlah bermula nya idea aku. Nak tengok mcm mana idea aku dilaksanakan.
...............................
.......................
............

Dlm proses packing


1 = 50sen


Nak rasa bleh la order ye. Boleh packing seringgit dan 2 ringgit


Ready utk di hantar ke kedai.
.....................
..............
........
..

Sedang mencari tapak utk diletakkan...

Best gak klu berbisnes ni. Rasa cam kepuasan je...
Sapa nak order boleh direct jumpa saya atau tinggal pesanan di sini. Rasanya memang memuaskan. Uhuhuhu

9 comments:

Cheedah said...

ina, aku xsempat nak pi kat hang aritu balik sat sangat, lagipun stok kat perlis dah tinggal lam 3 4 lai ja, insyaallah kalau ada lagi pasni aku pi kat hang

kopok sira tu kalau aku nak hang nak kira mcmana...aku cam berminat tp bg harga borong lah...hehe

Mummy Faridah said...

mai pos ke sini cikit.....

ina hamid said...

cheedah:- kita ym la
faridah:- uhuhuhu.. pos dlm blog ni lah ye.. blk nanti kita kasi

Pah Zarihan said...

ina,
nanti pass kat anip bleh...buat seringgit nak rasa tgk...aishah cukup suka jenis2 kerepek ni :D

aritu kan dia ada bwk blk meruku satu bekas aiskrem dr umah ina kan...tak malu sungguh hehehe

ina hamid said...

Pah:- Tu la.. tgk dia makan maruku tu syok ja. Alip taknak plak jenis2 tu. K, nanti cuti br bleh buat..

Pah Zarihan said...

ina,
dah mkn dah weekend aritu...
2 branak kami ja mkn, anip tak brapa sgt...abih sat ja...

sedappp....nanti leh order byk skit, buat stock kat opis ni sama hehe

ina hamid said...

Boleh Pah... promot kat komputer sama

tulip comel said...

sedapnya nampak...kalau dekat2 leh nak order sebab Aiman ngan Amirul suka makan jenis2 kerepek nie. Duk kt sini duk beli dekat deorg meruku dari India je...xsedap sgt rasa rempah lbh darrr.

ina hamid said...

Kak su:- siannye.. blk sini nanti bleh ina bg rasa