Wednesday, December 2, 2009

Salam aidiladha...

Lama nya tak update blog. Tak tau nak story apa sebenarnya. Raya haji baru2 ni kami sekeluarga menyambutnya di kg segantang garam. 2nd raya br blk ke Perak. Adik balqis tak sihat plak time raya. Asyik rengek2 je. Ingat nak gak posing2 bleh buat kenangan tp nak wat cam na kan. Tp ada gak la gambar anak2 n sepupu2 kat Perak. Tu pun dah raya ke 3 kot. Apa pun semoga semua sihat2 n baik2 aje.






4 comments:

Pah Zarihan said...

balqis demam ka...sian budak2 kalo demam..dah baik tu ok laa

ina hamid said...

Ha'a la Pah.. Nak tumbuh gg kot. Tgk dah naik sebatang.

tulip comel said...

salam,
Ina, bestkan...tgk Balqis pun dh besar. nanti leh kawan ngan ummi...dok berangan jugak nk dpt baby girl. dh boring shopping baju2 utk bdk lelaki. duk berkenan sgt warna pink..he2

ina hamid said...

tak pa k.su. klu boy lg tetap gak bersyukur. Ada gak penyelamat rmh bila dlm ketakutan..ehehee