Tuesday, May 5, 2009

Cuti Labour Day hanya di rumah...




Gambar2 kat atas ni tak de kena mengena ngan entry kali ni. Saja nak nak tumpangkan glamour je... Antara "buah hati pengarang jantung" aku sementara menanti kehadiran seorang lagi yang akan menghiasi hidup ini...Gambar2 ni dah sebulan berlalu...

Story kali ini,,,,,,

Apa nak di kata, tgh sarat macam ni keinginan untuk melakukan banyak perkara memang dah hilang. Terutama untuk bersiar-siar. Kesian anak2 buah aku.. datang dari Perak tp ke mana pun aku tak bwk sepanjang 3 hari kat cni. Cuma ke Dinh Borong n Kedai Hakim je.. Ok la tu... Hehehehehe.. Itupun sebab tak perlu berjalan jauh2. Walau apa pun thanks to Kak Chaq Tom sebab sudi bwk kakak aku n anak2 buah g Padang Besar. Harap2 semua faham ye keadaan achik korang ni...
Sekadar nak kongsi, best gak time2 sarat cam ni. 3 hari kakak aku kat cni aku tak payah buat kerja apa2. Semua dia yang buat. Hehehehehe... cuma aku je yg tak sampai hati, dah la dtg rmh aku. Tp bukan selalu pun pregnant bila lg nak bermanja... Tudung yg aku pakai dalam gambar ni pun brought by kakak aku, Kak Ni..
Thank you very much... Dah la tu Alif pun dapat gak seluar jean dari Padang Besar. Camana la nak balas budi baik Ngah alif ni... Cuma terima kasih yang tak tehingga... Dah tak termampu nak balas jasa2 Kak Ni...

1 comment:

Mummy Faridah said...

Tahniah di atas kehadiran baby baru.. Girl kan? Sama lah kita sepasang... Alhamdulillah...Tak dan dan lagi pi melawat Ina no...