Monday, April 12, 2010

Sukan Sekolah Abg Long...

4 April 2010 yg lalu hari Sukan sekolah abg long dan seluruh kawasan kangar. Adik Balqis terpaksa di tinggalkan atas sebab kesihatan. Sukan ni di langsungkan di Gelanggang Futsal Bt 2, Kangar..
Ni abg long tgh mewarna katogari 5 thn. Anak ummi ni dah la sampai lewat dari org lain tp siap cepat dr org lain. Ummi bangga giler.... ekekkeee

Tu dia 'lady bird' abg long. Terlupa nak capture gambar yg completed.
Peserta2 lain...
Menanti time sukaneka... Aku terpaksa guna camera handset yg tak canggih ni. Sebab tu gambar nya semacam je




Apa2 pun, anak ummi ni dah besar. Pandai bawak diri dah... Cuma selalu bagi ummi n abah marah bila kat rmh... Sabar je laaa...

2 comments:

Whitemusk2508 said...

ikut dan ja dia mewarna..ahaha

Ina Hamid said...

Tau tak pa... masa nak abih pun dok relax ja.. kita yg kalut